سندباکس گوگل (Google Sandbox) – سال ۲۰۰۴

ساخت وبلاگ

در صورتی وب سایت شما جدید احداث باشد ممکن میباشد آموزش سئو کاربردی در سندباکس گوگل قرار بگیرید. مقصود مهم گوگل سندباکس این میباشد که جلوی به چنگ آوردن جايگاه مطلوب صفحه های شمارا در به عبارتی اولِ عمل که صفحه های ایندکس می‌شوند بگیرد. این رخداد بدین عامل میفتد که ممکن میباشد محتوای صفحه های شما به اندازه دیگر صفحه های جان دار در SERP مطلوب و مرتبط نباشد و این که ممکن میباشد اسپم باشد. در فیض مدتی آن را در سندباکس قرار می دهد تا از درستی آن یقین نتایج نماید. (این خصوصیت گوگل هیچ‌گاه به طور قانونی‌پذیرش نشده میباشد ولی بخش اعظمی از متخصصان seo بر این باورند که‌این الگوریتم وجود داراست و بر روی نتیجه ها جايگاه‌بندی تاثیرش را می گذارد.)

الگوریتم تپه (Hilltop Algorithm) – سال ۲۰۰۴
یکی کهن‌ترین الگوریتم‌هایی که بوسیله گوگل ارائه گردیده، الگوریتم هیلتاپ یا این که تپه میباشد. سال 2003 ایده هیلتاپ مطرح شد و در سال 2004 به طور قانونی‌از تکثیر آن خبر دادند. غرض این الگوریتم شناختن صفحه ها دارای اعتبار در موتورهای کاوش بود. در آن فرصت هنگامی مخاطب کلمه و واژه‌ای را سرچ می کرد، ممکن بود آن واژه نقطه اشتراک متعددی با موضوعات متعدد داشته باشد و گوگل نمی‌توانست کاغذ دارای اعتبار و صحت را در مشت استفاده کننده قرار دهد.
این الگوریتم پدید آمد تا صفحه ها تخصصی و معتبر را شناسایی نماید و هنوز هم در کنار الگوریتم Page Rank، نقش مهمی ‌را در سکو‌بندی تارنما‌ها اعمال می‌نمایند.

الگوریتم کافئین (Caffeine Algorithm) – سال ۲۰۱۰
در سال 2009، گوگل اعلام‌کرد که الگوریتم کافئین یکی‌از مهم ترین الگوریتم‌های تاریخ موتورهای کاوش شود. یکسری ماه زمان بر شد تا گوگل آن را به طور بی نقص فراهم نماید و در غایت سال 2010 به صورت قانونی‌روانه بازار شد.
عمل الگوریتم کافئین در واقع سیستم نوین ایندکس کردن تارنما‌ها بود. پیش از آن ربات‌های گوگل فقط به محتواهای جدید و تازه مداقه می‌دادند و برای ایندکس مجدد مطالب قبلی، تارنما‌ها اختلال داشتند. الگوریتم کافئین به طور بی واسطه روی درجه وبسایت‌ها تاثیری نگذاشت؛ البته با تغییری که تشکیل داد منجر شد تارنما‌هایی که محتواهای سابق‌خویش را بیشتر به‌روزرسانی می‌نمایند، در جايگاه‌های بهتری قرار بگیرند.

الگوریتم پاندا گوگل (Panda Algorithm) – سال ۲۰۱۱
الگوریتم پاندا در سال 2011 فعال‌ساز‌ی شد. هر یک‌سری گوگل سال‌ها پیش از آن نیز به ارائه سرویس ها سرگرم بود، البته پاندا اولی الگوریتمی ‌بود که در دنیای امروزی seo به طور قانونی ‌معرفی شد. این الگوریتم در سال 2016 به الگوریتم هسته پیوست و در فیض دائماً در درحال حاضر کار و نظارت وب سایت‌هاست. غرض از این الگوریتم تحت آوردن جايگاه تارنما‌هایی میباشد که محتوای بی‌چگونگی دارا‌هستند. کلاً آحاد الگوریتم‌های گوگل در عملکرد میباشند که وب سایت‌های اسپم را شناسایی و حذف نمایند تا حاصل جستجوی گوگل هرچه بیشتر کارآمد خواهد شد.

بیشترین مواقعی که می تواند تحت عنوان پنالتی از روش این الگوریتم اعلام خواهد شد، محتوای تکراری یا این که سرقت ادبی میباشد؛ تلاش نمایید محتواهای منحصر به فرد و اورجینال بنویسید. تمرکز الگوریتم پاندا بیشتر بر فاکتورهای باطن ورقه (on-page) میباشد و انطباق عبارت سرچ گردیده بوسیله یوزرها را با مسئله کلی ورقه می‌سنجد. این الگوریتم گوگل به دو موضوع بسیار حساس میباشد و با آنها واکنش می‌نماید:

وبسایت‌هایی که صرفا با غرض لینک و پیوند‌دهی به وبسایت‌های دیگر به وجود آمده‌اند. (Affiliate sites)
وبسایت‌هایی که محتوای بسیار کوتاهی دارا هستند.

آموزش سئو کاربردی...
ما را در سایت آموزش سئو کاربردی دنبال می کنید

برچسب : آموزش سئو کاربردی, نویسنده : علی سلطانی appliedseotraining بازدید : 129 تاريخ : چهارشنبه 12 مرداد 1401 ساعت: 14:21